S'R Nayu Collection offer children's clothing quality at a low price! and supplement body with good price too. Quickly while stocks last! Spice up your live with us!


So don't miss out!

Followers

Thursday, 12 April 2012

CATALYST - Kekal cerdas

Antara pengguna-pengguna yang menggunakan produk Catalyst.. Mereka sendiri mengakui keberkesanan produk ini.. Anda bila lagi nak mencuba? ianya semulajadi dan sesuai untuk semua



Saturday, 3 March 2012

Survey Contest- Paling Menawan



Satu survey dan contest akan di lakukan bagi meraikan pelanggan-pelanggan yang di hargai..

Caranya senang saja..ikuti langkah-langkah yang akan di terangkan di bawah..
              
1. Become a member di blog http://srnayucollection.blogspot.com/ 
2. jawab survey di bahagian bawah post  Survey Contest dan submit.
3. Sila snap picture anda bersama produk Catalyst  (dengan gaya yang paling menawan, lebih kurang macam model la..) dan hantar kepada kami di raihansnow@yahoo.com dengan SUBJECT: Survey contest Catalyst.
4. dengan secepat mungkin kami akan berikan jawapan pengesahan kepada anda yang di raikan..

Survey n contest ini akan berlangsung selama 1 bulan.. Bermula 19 March 2012 hingga 19 April 2012. Dan pemenang bagi picture yang 'Paling Menawan' akan menerima hadiah misteri daripada kami.. Bagi yang belum mencuba dan belum merasai keindahan Catalyst.. Jom sertai kami..

Selamat Bergumbira.. <3 <3 <3

MAAF, CONTEST TELAH TAMAT


Testimoni Pengguna VCO


Testimonal dari seorang sahabat saya yang menggunakan VCO.. ;)

Testimoni Pengguna VCO Liquid


Alhamdulillah..membantu mengurangkan lelah.. J VCO Liquid sangat best! <3

Testimoni ni di antara hana dengan salah seorang customer VCO liquid.. perbualan melalui fon.. ;) Thumb up to her! <3


Testimoni Pengguna VCO


Pengguna VCO: Kulit dah tak berminyak..dah tak naik jerawat.. :D

Credit to Nurul Hidayah Ab Rahman


Testimoni Pengguna VCO


Alhamdulillah.. ni pengakuan kawan selaku customer hana yang mencuba VCO. cust ni ada masalah resdung n elergi pada makanan seafood. lepas makan VCO, alhamdulillah masalahnya berkurang.. Seafood pun dah boleh makan.. Suka sangat dapat berkongsi rahsia kecantikan dan kesihatan dengan kawan2..

Testimoni Pengguna 2 My Dad


Salam semua.. ni hana nak cerita sket perkembangan ayah hana selepas beberapa minggu makan VCO ni..
Alhamdulillah sekarang bertambah lagi baik... dah berani cuba2 makan makanan yang sejuk.. roti pun dah boleh makan n bila tido malam..amen.. dah tak sakit dah n boleh tido lena.. suka sangat..

Testimoni Pengguna My Dad



Ni hana nak share testi from my dad..;D

Before ni, always setiap malam p.ngah (my dad) xleh tidur sb sakit dada...mmg makan ubat hospital aje utk hilangkan sakit dada (effect rokok kot) hehe...tp kadang2 pun xhilang jugak..tepaksa tidur duduk...:(
umi mmg berjga je jg p.ngah...:(
kelmarin, hana paksa jugak ayah makan Virgin coconut oil yg liquid......smpai harini xde sakit2 dada da....syukur sgt! hehehe baru 3 hari makan..;)

Tok hana yg sakit2 lutut before ni pun, skg da xsakit sgt mcm dulu2...:)

Suke, happy sgt2!
“Sampaikanlah dari ku walaupun hanya satu ayat.” Hadis Riwayat Ahmad, Bukhari, Tarmidzi :D

“Tips penggunaan VCO untuk mendapatkan muka yang glowing..”

Tips untuk gunakan VCO sebagai asas makeup yang glowy..
First step, titiskan sikit je VCO ke tapak tangan, anggaran sebesar duit 5 sen. Kemudian picitkan Foundation pulak dan campurkan dan blend keduanya..
Then next step, applykan ke wajah yang betul2 kering dengan span.. sapukan sehingga rata, kemudian tunggu sehingga kering. Then pakailah compact powder n makeup ;)

Ini contoh foundation yang dyra dah campurkan dgn beberapa titisan VCO, tak kisah samada nak guna VCO softgels or VCO pure oil J

Credit to dyra dora



Friday, 2 March 2012

Testimoni Pengguna VCO


CREDIT TO SYAMIZA..

“ni gambar saya before and after pakai VCO. Nampak perubahan kan? Jerawat semakin pudar, Alhamdulillah..”- Tuan punye Badan (Syamiza)


Testimoni Pengguna

Testimonal ni dari seorang pengguna yang makan VCO + Collagen.. Alhamdulillah kebaikkannya dapat dirasai olehnya..

Harga Promosi


Promosi akan berlangsung sehingga tarikh yang akan di beritahu kelak..

Selamat Membeli..

"Kecantikan dan kesihatan adalah hak milik setiap insan"

CATALYST - MEXOREA


MEXOREA membantu mengatasi masalah keputihan dan kegatalan yang mana ia sering dialami oleh kaum wanita. Mexorea juga boleh melegakan penyakit sengugut. Ia juga membantu untuk menstabilkan hormon wanita serta meningkatkan ghairah seksual wanita. Mexorea merupakan pemakanan tambahan yang dapat mengatasi masalah dalaman wanita. Kecantikan dalaman wanita amatlah penting untuk mengekalkan kesihatan yang berpanjangan dan kesihatan dalaman itu dapat dilihat sehingga terpancar menampakkan kecantikan tubuh.. Mexorea bukanlah makanan tambahan bersifat segera, ia direka khas untuk merangsang gaya hidup sihat dan aktif apabila digunakan secara berkala dan konsisten beserta pemakanan seimbang dan senaman ringan.

Khasiatnya :

- Sesuai diambil oleh mereka yg mengalami " Period Pain"
- Menormalkan kembali kitaran HAID
- Sesuai diambil bagi mereka yang ingin merancang kehamilan....



RM 40.00 (EACH BOX) Semenanjung
RM 45.00 S/S

CATALYST – Femme Vitality Natural Drink


Apakah itu Femme Vita?

Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :

Femme Vita sangat baik untuk remaja dan wanita terutamanya yang telah berumahtangga. Femme Vita mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan yang paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga . Ianya juga sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan sri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin(suami-isteri).

Seringkali wanita yang tidak menjaga kesihatan diri akan berhadapan dengan risiko terhentinya pengeluaran estrogen dan kesannya haid akan terputus awal (menopouse) . Manakala pengeluaran estrogen yang tidak stabil akan memjadikan pertumbuhan bentuk badan akan tergendala dan terbantut contohnya: saiz payudara yang kecil, saiz badan yang tak seimbang.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT FEMME VITA :

• Membina dan mengecutkan rahim
• Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
• Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara
• Membantu merawat luka dalam perut selepas pembedahan
• Memulihkan sistem pelinciran vagina
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin(suami-isteri)
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
• Menghilangkan bau badan dan bau mulut
• Mengatasi masalah sengugut dan masalah keputihan
• Melegakan panas badan
• Bagus membantu merapatkan vagina dan mengecutkan rahim
• Berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit yang mana hasilnya akan anda lihat dan rasa setiap hari
• Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit dan menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik dan seksi
PENGGUNAAN & ATURAN PENGAMBILAN

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*

• Baik untuk wanita remaja dan dewasa berumur 16 tahun dan keatas
• Elok dijadikan makanan tambahan(health supplement) untuk kesihatan badan
• Boleh diambil secara berterusan dalam jangka masa yang lama
• Minum air yang banyak sepanjang pengambilan Femme Vita
• Untuk kesan yang terbaik ambil secara berterusan selama 2 bulan pertama
• Selepas itu, makan bila perlu sahaja (seperti keperluan diatas)


Pesanan :

TINDAK BALAS CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada kesihatan individu. Jika produk ini memberikan kesan yang positif sila kurangkan dos pengambilan.

RM 45.00 Semenanjung
RM 50.00 S/S

15 sachets/ 3 g each

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*


CATALYST MEN VITA – Men Vitality Natural Drink


Apakah itu Men Vita?

Satu lagi produk keluaran Catalyst Nutraceutical yang bermutu tinggi dan mempunyai khasiat dan kelebihan yang tersendiri :

Produk bagi mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki dan diformulasikan khusus untuk mengurangkan keletihan, menambah tenaga dan meningkat kan daya tahan fizikal lelaki tanpa apa-apa kesan sampingan.

KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT MEN VITA :

• Memberi tenaga tambahan dan menambah stamina badan
• Meningkatkan daya imuniti semulajadi badan
• Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk
• Menghilangan letih dan lesu badan
• Mengatur tekanan darah dan melancarkan pengaliran darah
• Meningkatkan lipido(keinginan seks) lelaki dan menguatkan tenaga batin
• Mampu melambatkan ejakulasi
• Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser
• Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migrain
• Menghalang makan berlebihan dan mengurangi rasa lapar /selera makan
• Mengandungi anti-oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas
PENGGUNAAN & ATURAN PENGAMBILAN

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*

• Baik untuk lelaki dewasa berumur 16 tahun dan keatas
• Elok dijadikan makanan tambahan(health supplement) untuk kesihatan badan
• Boleh diambil secara berterusan dalam jangka masa yang lama
• Minum air yang banyak sepanjang pengambilan Men Vita
• Untuk kesan yang terbaik ambil secara berterusan selama 2 bulan pertama
• Selepas itu, makan bila perlu sahaja (seperti keperluan diatas)

Pesanan :
TINDAK BALAS CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada kesihatan individu. Jika produk ini memberikan kesan yang positif sila kurangkan dos pengambilan.

RM 45.00 Semenanjung
RM 50.00 S/S

15 sachets/ 3 g each

* AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*



CATALYST - MINDSTAR


APA ITU MINDSTAR ??

MINDSTAR adalah sejenis makanan yang memberikan nutrient untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak.Ia dapat merawat masalah saraf dan mental, takut, cemas dan runsing serta memberi keyakinan serta membangkitkan semangat. Ia dapat menguatkan daya berfikir dan mencerdaskan akal serta membaiki daya tumpuan,menghapuskan letih lesu,serabut fikiran dan kelesuan otak.

MAKANAN TAMBAHAN UNTUK MINDA DAN KESIHATAN

MINDSTAR adalah makanan tambahan otak dimana dapat membantu mengatasi perkembangan dan masalah otak seperti mencergaskan otak, meningkatkan daya ingatan, tumpuan dan kerajinan serta keletihan tubuh badan.

Minstar adalah suci dan halal, ia tidak mengandungi dadah dan dengan itu ia tidak mendatangkan kesan sampingan, tidak membahayakan kesihatan dan tidak menimbulkan ketagihan.

Otak yang cergas menjamin fizikal, mental, emosional dan spiritual berada dalam keadaan yang cemerlang.

Apabila otak dan kesihatan bertambah baik, ia akan membentuk sikap yang positif dan berfikiran matang. Ia juga membantu otak seseorang berfungsi ke tahap yang lebih maksimum.

KEBAIKAN MINDSTAR ?

4 Faedah dan Kebaikan dalam MINDSTAR :-
Minda - Menguatkan daya ingatan serta meningkatkan daya kreativiti (otak kanan & kiri)
Kesihatan - Menambahkan Kecerdasan fizikal dan mental serta mengimbangi keharmonian tubuh dan emosi
Moral - Membentuk sifat positif, matang, yakin dan tanpa putus asa
Oksigen - Membantu otak berfungsi ke tahap maksima

CERGAS - CERDAS - STAMINA
AKTIF - CEMERLANG - MUDAH
BELAJAR - POSITIF - SIHAT FIZIKAL
KUAT SISTEM IMUN - SEIMBANG
EMOSI-MATANG - YAKIN

*MINDSTAR yang diperbuat daripada pegaga digunakan untuk menguatkan kedua-dua benda putih dan kelabu pada otak,meransang pembelajran,menguatkan ingatan,menenangkan dan meningkatkan kualiti pelajaran.

*MINDSTAR membantu meningkatkan kesihatan, menyegarkan, mengeluarkan racun, baik untuk peredaran darah dan membekalkan oksigen yang cukup pada otak.

RM 59.90 Semenanjung
RM 65.90 S/S


Sunday, 12 February 2012

Kebaikan & Khasiat kelapa dara ~ Meningkatkan Daya Tahan Tubuh

  • Membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh
  • Melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
  • Berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
  • Melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
  • Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan pembesaran prostate
  • Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
  • Membantu mencegah penyakit hati dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain


CATALYST HAIR TREATMENT SERIES ♥



-          Mengatasi masalah kulit kepala berminyak dan berkerak (kuping)
-          Mengawal masalah kelemumur
-          Mengatasi masalah kegururan rambut
-          Mencantikkan rambut agar sentiasa sihat dan berkilat
-          Melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
-          Menghitamkan dan melebatkan rambut
-          Mengatasi masalah kutu rambut
-          Rambut akan sentiasa berbau wangi dan segar

HAIR TREATMENT (merawat)
1.      Picit HT dalam anggaran ½ cm ke tapak tangan
2.      Sapu rata ke seluruh kulit kepala dan rambut
3.      Biarkan sekurang-kurangnya ½ jam atau 45 minit
4.      Bilas rambut dengan syampu dan basuh seperti biasa

HAIR REVITALIZER
Sapu kepada rambut (guna seperti minyak rambut)

Hair Treatment (25ml/unit)
RM 39.90 Semenanjung
RM 43.90 S/S

Hair Revitalizer (120ml/unit)
RM 39.90 Semenanjung
RM 43.90 S/S

Tuesday, 24 January 2012

Kebaikan & Khasiat kelapa dara ~ Meningkatkan Daya Tahan Tubuh

  • Membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh
  • Melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
  • Berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
  • Melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
  • Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan pembesaran prostate
  • Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
  • Membantu mencegah penyakit hati dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain


Kebaikan & Khasiat kelapa dara ♥ ~ Hubungan Suami Isteri

  • Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir alami (natural)
  • Membunuh kulat, bakteria dan virus atau sakit ulit pada kemaluan
  • Merawat Keputihan


Kesan Segera Pengambilan Minyak Kelapa Dara Pada Tubuh

  • Melegakan Pernafasan
  • Melawaskan Pembuangan Air Besar dan Kecil 
  • Meningkatkan Kadar Metabolisma Pada Seluruh Tubuh 
  • Memusnahkan Organisma perosak seperti virus, bakteria, kulat dan protozoa(cacing) Di dalam Usus Besar dan Kecil
  • Mengurangkan Keadaan Mudah Lapa
  • Mengurangkan Kandungan Lemak
  • Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
  • Mempercepatkan Penggantian Sel-Sel Mati

Persoalan yang sentiasa Costumer tanya tentang produk Catalyst...wajib baca....;) ~ Collagen

Q : Rasa dia cmne? cam susu ke? 

A : Rasanya bukan macam susu.. Rasa dia mcm manis, mcm manis buah la nk kata.sedap sgt .betul2 xtpu. Warna pink ke purplan.:)

Q: So how much is the price? 


A : The price only RM 59.90 untuk semenanjung. 
Sabah / Sarawak RM 65.90. Cuba korg tgk harga2 collagen 
lain cmne .:)

Q :  Macamana pulak cara nk makannnya? 

  A : Ok cara dia sng je. korg amek collagen tu then makan dgn letak bwh lidah. Then better minum dgn jus buah utk lebih efektif. klu xde, air suam pun boleh.Waktu paling sesuai untuk makan produk ini adalah sebelum tidur (2-3jam selepas makan malam) kerana pada waktu tidur, proses penyerapan amat efektif. Jika lupa makan pada  waktu malam, boleh dimakan pagi sebelum sarapan pagi dan kemudian disusuli semula pada waktu malam, tiada pantang tau...;)

Q : Adakah wanita mengandung/dalam pantang/period/ lepas operation boleh makan produk ini? 

A :Tiada masalah dimakan oleh wanita mengandung, dalam pantang & period. But untuk yang selepas Operation, digalakkan makan setelah pulih (45hari selepas operation)  kerana biasanya mereka kena makan banyak ubat-ubatan doktor seperti antibiotik dan sebagainya tu kan.

Q : Adakah sebarang reaksi/simpton yg berlaku selepas mengambil produk ini mcm pening kepala ke sakit perut ke?

A : Alhamdulillah mengikut experience sy makan collagen ni xde la plak kesan pape cuma jd mcm  mula2 mkn vco dlu. kuar skt jerawat then lama2 makin kecut n kecut.tu yg sy suke sgt tau :) Yang penting air kena minum banyak untuk penyerapan collagen tu.

Q : Org yang ade darah tinggi, kencing manis, jantung, gout, kanser, ketumbuhan boleh ke makan produk ni? 

A : xde  masalah kepada yang berpenyakit seperti di atas kecuali gout kerana gout biasanya tidak digalakkan dengan lebihan protein.

Q : Apa kandungan dlm collagen ni? 

  A : Ok kandungan yg ada spt di kotak adalah spti Maltodextrin, Tomato extract, Aloe vera extract, Collagen, Pomegranate  powder, flavor, and dextrose.

Q : Halal ke ni?? 

   A : Kwn2 pls jgn was2 bila da ada sijil Halal Jakim. Jakim da check sume ingredient ok. Collagen ni ada sijil Halal Jakim, dan it is made in Malaysia k. Jgn risau takut ada gelatin bukan2 ke ape. It's halal. :)

Pertanyaan Mengenai VCO [CATALYST]


BOLEH / TIDAK VCO DIMAKAN BERSAMA SUPPLEMENT LAIN? seperti EPO,VITAMIN C,B-COMPLEX & etc:

JAWAPAN : BOLEH,TIADA MASALAH!

Kerana VCO juga merupakan supplement kesihatan yang berasaskan minyak kelapa dara yang berkualiti tinggi(100%).Tetapi anda perlu minum air yang secukupnya (air suam/air kosong) bagi membantu penyerapan minyak (pure oil) tersebut.

Kepada yang mengalami masalah jerawat naik semula/keluar selepas beberapa hari mengamalkan vco,anda tidak perlu panik, tidak perlu takut,tidak perlu risau...Kerana ia dinamakan proses DETOX.

Teruskan pengambilan VCO sehingga jerawat itu kecut/surut (ingat) banyakkan minum air suam/air kosong...atau lebih bagus jika minum bersama jus tomato+apple suam [nak resepi, just pm me...;) ] 

- untuk kurangkan selera makan : ambil VCO sebelum anda sarapan :)
- jgn lupa minum dengan jus atau air kosong/air suam sahaja.
- JANGAN LUPA : 2 BIJI SEHARI...nak makan 2biji sekaligus pun boleh,tapi kalau makan lebih dari 2 biji pun tak ada masalah Ye :) 


4 Waktu terbaik minum air masak...bg pengamal VCO + Collagen....;)

#1 Sebelum tidur

Minum segelas air masak sebelum tidur. 

#2 Bangun tidur

Minumlah 2 gelas air masak bagi mengaktifkan organ dalaman kita. 


#3 Sebelum mandi

Ada baiknya minum segelas air masak waktu ni. Dapat melancarkan perjalanan darah serta mengurangkan tekanan darah kita.


#4 Sebelum makan


30 minit sebelum makan, eloklah minum dulu segelas air masak. Amalan sebegini didapati membantu sistem penghadaman. Di mana perut kita lebih bersedia untuk menerima makanan.....


Alhamdulillah... sekarang anda dah tahu waktu yang baik untuk minum air masak, kan? Akhir kata, jangan lupa amalkannya ya!


Friday, 6 January 2012

CATALYST - VCO Bagi Wanita Hamil



Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil <3

Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran, VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect kerana dia bukan ubat. Rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita juga kena berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baik.

Pengambilan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst semasa kehamilan adalah sangat bagus dan InsyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.

CATALYST juga adalah sebuah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL. Pengambilan VCO bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana VCO juga berfungsi sebagai agen pelincir.

Berdasarkan pengalaman pengguna VCO sewaktu hamil dan selepas melahirkan anak

1-Kurang masalah keletihan dan tidak bertenaga semasa bekerja.

2-Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat/minyak walaupun berlaku perubahan hormon sewaktu hamil.

3-Sistem penghadaman lancar dan tiada masalah sembelit.

4-Tiada masalah keputihan sewaktu hamil.

5-Masalah kulit meregang/merekah dapat di atasi.

6-Kulit bayi cantik dan tidak jaundis.

7-Sentiasa bertenaga dan tidak letih (dalam tempoh 10 hari awal berpantang)

**Tidak salah berusaha kerana Allah telah memberikan pelbagai cara. Maka berusahalah dan redha pada ketentuan Allah. Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik buat hamba-Nya.**

(Kredit: eazy catalyst)

NFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET SEPERTI PB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Survey n contest

Name:
Email Address:
Facebook Nickname
Anda pengguna produk Catalyst? Ya
Tidak
Pilih agen yang anda berhubung untuk mendapatkan produk Catalyst
Antara produk berikut yang menarik minat anda? VCO Softgel
VCO Liquid
Collagen
Men vita
Femme Vita
Moxerea
Fiber
Mindstar
Hair Treatment
Hair Revitalizer
Apa pandangan anda pada produk Catalyst?

Terima kasih kerana menjawab survey ini.. sila snap picture anda bersama product Catalyst dan send ke srnayucollection@yahoo.com untuk mendapatkan pengesahan penyertaan anda.. 


Put a website form like this on your site.

PERHATIAN..

Sebarang pesanan melalui blog ini adalah terus melalui email S'R Nayu Collection. Feedback akan dilakukan dalam tempoh 24 jam terhadap pesanan yang dibuat... :-)
SELAMAT BERURUSNIAGA DENGAN KAMI

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone Number
Address
Item Rompers
Dress
Cardigan
Kain Sembahyang kanak2
Catalyst-Virgin Coconut Oil (VCO)
Catalyst-Collagen
Catalyst-HAIR TREATMENT
Catalyst-HAIR REVITALIZER
Catalyst-Mindstar
Catalyst-MEN VITA (Men Vitality Natural Drink)
Catalyst-Femme Vitality Natural Drink
Catalyst-MEXOREA
Item Code & Quantity
Payment Menthod

Form provided by Freedback.

Term & Condition :

* Limited quantity for every style and will allocated based on first come first serve basis.

*Will not be responsible if the color different as shown on the picture.

*All order will be reserved for 2 day, afterwhich if no payment recieved, item will be release to the next queue.

*Strictly no refund / cancellation /exchange upon payment made.


S'R Nayu Collection very concerned about the serious buyers only.